Sos Provensal Pistou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Pistou provensal. O porție conține 202 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, roșii grosiere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tagliatelle cu roșu provensal Pistou, Supă provensală de legume: Soupe au Pistou, și Ciorba de legume provensal (Soupe au Pistou) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mortar mare, bateți usturoiul cu sarea într-o pastă.
Adăugați busuiocul cu mâna și macinați frunzele de partea mortarului până aproape netede. Se amestecă roșiile, apoi se amestecă treptat uleiul de măsline până se încorporează. Se amestecă brânza și se dă la frigider până când este gata de servit.