Sos Picant De Cârnați

Sos Picant De Cârnați
Sosul picant de cârnați este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 203 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un sos. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți legături picante de cârnați, roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Penne cu sos picant de cârnați-roșii, Parmezan Polentan și sos picant de cârnați, și Salam & ou globuri cu sos de rosii picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați cârnații și suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea cârnaților. Acoperiți, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți până când ați terminat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scoateți capacul și lăsați apa să se evapore. Cârnații se vor prăji apoi în uleiul lor când apa se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Scoateți cârnații din cratiță și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați usturoiul feliat și ardeii iute și gătiți până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 1 minut, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați busuiocul și gătiți timp de 15 secunde, apoi adăugați piureul de roșii. Se fierbe amestecul timp de 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Tăiați legăturile de cârnați pe jumătate pe lungime, apoi transversal în bucăți de 1/4 inci, creând jumătăți de lună. Întoarceți cârnații în cratiță și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista