Sos Picant De Cârnați
Sosul picant de cârnați este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 203 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un sos. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți legături picante de cârnați, roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Penne cu sos picant de cârnați-roșii, Parmezan Polentan și sos picant de cârnați, și Salam & ou globuri cu sos de rosii picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mare.
Adăugați cârnații și suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea cârnaților. Acoperiți, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți până când ați terminat, aproximativ 10 minute.
Scoateți capacul și lăsați apa să se evapore. Cârnații se vor prăji apoi în uleiul lor când apa se evaporă.
Scoateți cârnații din cratiță și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Scoateți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din cratiță.
Adăugați usturoiul feliat și ardeii iute și gătiți până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 1 minut, amestecând ocazional.
Adăugați busuiocul și gătiți timp de 15 secunde, apoi adăugați piureul de roșii. Se fierbe amestecul timp de 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Tăiați legăturile de cârnați pe jumătate pe lungime, apoi transversal în bucăți de 1/4 inci, creând jumătăți de lună. Întoarceți cârnații în cratiță și încălziți.