Sos Pesto De Grădină

Sos Pesto De Grădină
Nevoie de o fără gluten și condiment primar? Sosul Pesto de grădină ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 204 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ferm frunze de busuioc, ulei de măsline, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pesto cu ierburi de grădină, Pesto Proaspăt De Grădină Cu Nuci De Macadamia, și Pizza Pesto cu roșii de grădină și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți nuci de pin și nuci pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 minute sau până când sunt prăjite și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Lăsați să se răcească 5 minute. Procesați frunzele de busuioc, pătrunjelul, usturoiul și 1/3 cană de ulei de măsline într-un robot de bucătărie până se formează o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați nuci și parmezan și procesați până se omogenizează. Cu procesorul în funcțiune, turnați 1/3 cană de ulei de măsline prin jgheabul alimentar într-un flux lent și constant; procesați până la omogenizare. Acoperiți și răciți până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
NuciNuci
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista