Sos Pesto De Grădină
Nevoie de o fără gluten și condiment primar? Sosul Pesto de grădină ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 204 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ferm frunze de busuioc, ulei de măsline, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pesto cu ierburi de grădină, Pesto Proaspăt De Grădină Cu Nuci De Macadamia, și Pizza Pesto cu roșii de grădină și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nuci de pin și nuci pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 minute sau până când sunt prăjite și parfumate.
Lăsați să se răcească 5 minute. Procesați frunzele de busuioc, pătrunjelul, usturoiul și 1/3 cană de ulei de măsline într-un robot de bucătărie până se formează o pastă grosieră.
Adăugați nuci și parmezan și procesați până se omogenizează. Cu procesorul în funcțiune, turnați 1/3 cană de ulei de măsline prin jgheabul alimentar într-un flux lent și constant; procesați până la omogenizare. Acoperiți și răciți până la 5 zile.