Sos Giblet

Sos Giblet
Giblet Gravy ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 109 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați țelină, măruntaie de curcan, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sos Giblet, Sos Giblet, și Sos Giblet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 2 litri, puneți măruntaiele (cu excepția ficatului); adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați țelină, ceapă, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 1 până la 2 ore sau până când măruntaiele sunt fragede.
4
Adăugați ficat în ultimele 15 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
5
Scurgeți amestecul de măruntaie, rezervând bulion și măruntaie. Aruncați țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
După îndepărtarea curcanului din tigaie, îndepărtați 1/2 cană de picături (sucuri de curcan și grăsime); rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Se toarnă picăturile rămase în ceașcă de măsurare cu 2 căni; adăugați suficient bulion de măruntaie și bulion de pui pentru a măsura 2 căni; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
8
Așezați picături rezervate de 1/2 cană în tigaie sau tigaie de 12 inci. Se amestecă făina. Gatiti la foc mic, amestecand constant si razuind bucatele maronii in tigaie, pana se omogenizeaza si se rumenesc. Se amestecă treptat în 2 căni de amestec de bulion. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Scoateți carnea de pe gât; se toacă fin carnea și măruntaiele și se adaugă în sos, dacă se dorește. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista