Sos Giblet
Giblet Gravy ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 109 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați țelină, măruntaie de curcan, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sos Giblet, Sos Giblet, și Sos Giblet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, puneți măruntaiele (cu excepția ficatului); adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Adăugați țelină, ceapă, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 1 până la 2 ore sau până când măruntaiele sunt fragede.
Adăugați ficat în ultimele 15 minute de gătit.
Scurgeți amestecul de măruntaie, rezervând bulion și măruntaie. Aruncați țelina și ceapa.
După îndepărtarea curcanului din tigaie, îndepărtați 1/2 cană de picături (sucuri de curcan și grăsime); rezervă.
Se toarnă picăturile rămase în ceașcă de măsurare cu 2 căni; adăugați suficient bulion de măruntaie și bulion de pui pentru a măsura 2 căni; pus deoparte.
Așezați picături rezervate de 1/2 cană în tigaie sau tigaie de 12 inci. Se amestecă făina. Gatiti la foc mic, amestecand constant si razuind bucatele maronii in tigaie, pana se omogenizeaza si se rumenesc. Se amestecă treptat în 2 căni de amestec de bulion. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Scoateți carnea de pe gât; se toacă fin carnea și măruntaiele și se adaugă în sos, dacă se dorește. Se amestecă sare și piper.