Sos de șuncă glazurată cu ananas Cilla

Sos de șuncă glazurată cu ananas Cilla
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Sosul de șuncă glazurat cu ananas al lui Cilla ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 100g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1488 calorii. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de suc de ananas, ketchup, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este uimitor. Încercați Hawaiian șuncă și ananas Sliders + VIDEO, Sos BBQ glazurate ananas sunca murături, și Șuncă glazurată cu sos de muștar de ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, amestecați amidonul de porumb și zahărul brun. Se amestecă sosul de soia, oțetul, sucul de ananas și stafidele. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, timp de 10 pana la 15 minute sau pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista