Șuncă de țară și sos de salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 304 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pâine cu textură fermă, ceapă, șuncă de țară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Cârnați de țară și pansament de salvie, Pâine De Salvie De Țară, și Sos De Porumb De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți cuburile de pâine într-un singur strat pe 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până la prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se lasă să se răcească și se transferă într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se Topește 1 Lingură. unt într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare; adăugați șuncă de țară și sotati 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă De țară
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șuncă la pâine în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu; adăugați ceapa și țelina și sotati 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați usturoiul și sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Se ia de pe foc; se adaugă la pâine în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Combinați bulionul, oul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Adăugați amestecul de bulion la pâine, aruncând bine. Se amestecă ierburile proaspete. Puneți lingura într-un vas de copt de 13" x 9" ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Coaceți, acoperit, la 400 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când partea de sus este rumenită și crustă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Faceți înainte: pregătiți pansamentul cu o zi înainte. Depozitați pansamentul, necoapte, în frigider. A doua zi, lăsați pansamentul să stea la temperatura camerei 30 de minute și coaceți conform instrucțiunilor. Reîncălziți scurt chiar înainte de servire.