Sos De Turtă Dulce
Sosul de turtă dulce este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Este perfect pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frișcă, sare, merlot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Turtă dulce cu sos de lămâie, Turtă dulce cu sos de lămâie, și Turtă dulce cu sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, combinați Merlot sau alt vin roșu uscat, port negru și suc de portocale. Se aduce la fierbere la foc mare și se amestecă ocazional până se reduce la 1 1/4 căni, 12 până la 15 minute. Între timp, într-un castron mic, combinați 1/4 cană de apă fierbinte și demi-glace (Vezi notele).
Zdrobiți suficient de pene de turtă dulce sau gingersnaps pentru a face 2/3 cană.
Adăugați amestecul de turtă dulce și demi-glace în amestecul de vin; lăsați să stea până când turta dulce s-a înmuiat, 3 până la 5 minute.
Se toarnă într-un blender.
Se adaugă frișcă și se învârte până se omogenizează. Întoarce-te la pan.
Se amestecă la foc mic până se încălzește.
Bateți în unt până se omogenizează și se omogenizează.
Se adaugă sare după gust.