Sos De Tocat

Sos De Tocat
Sosul de tocat ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute jalape, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Sos De Ciuperci, Chop-chop pui în cupe de salată, și Cina-Timp Chop-Chop Salata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați cojile din tomatillos; clătiți tomatillos. Clătiți și roșii de bază. Se toacă tomatillos și roșiile și se pun într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ceapă, coriandru, suc de lămâie, usturoi, ardei iute și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista