Sos de salată cu hamsii usturoi
Rețeta Sos de salată cu hamsii cu usturoi poate fi făcută în aproximativ 10 minute . Acest aperitiv are 213 de calorii , 3 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 5. Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de canolan, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15% . Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum sos de conopidă cu sos cald de usturoi și hamsii , sos de salată de hamsi și salată de romă cu sos de hamsii .
Instrucțiuni
Pune primele nouă ingrediente într-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant.
Transferați într-un castron mic sau borcan; se acopera si se pastreaza la frigider.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 43 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay]()
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
2013 a fost un alt sezon de creștere stelară în Valea Râului Rusiei; primăvară caldă, vreme bună de înflorire și un sezon lung de coacere moderată. Blocurile noastre pentru amestecul Dutton Ranch au fost recoltate între 9 septembrie și 11 octombrie; fructele erau frumos curate și coapte și ne-au oferit vinuri cu coloana vertebrală acidă și arome delicioase de citrice și fructe cu sâmbure pe care le iubim atât de mult din cartierul nostru. Acest vin este despre prospețime și echilibru: în nas conduce cu note de lămâie Meyer, pere și minerale, cu note tropicale și ghimbir. În gură, savoarea acestui anotimp este echilibrată de aciditatea solidă și un miez de fructe în evoluție care te face să revii. Mingea de lămâie, para coaptă și o notă de măr verde completează profilul fructului, în timp ce mineralitatea oțelului și smântâna dulce adaugă o complexitate pe care o iubim în acest vin. Alcoolul moderat și aciditatea suculentă caracteristică a Green Valley facilitează finalul proaspăt și persistent de citrice/ghimbir. Acesta este un vin care evoluează în pahar și va răsplăti cu ușurință 5 ani de învechire în pivniță, dar ambele vor fi o provocare prin alura sa imediată.