Sos De Roșii Curry Cu Nucă De Cocos

Sos De Roșii Curry Cu Nucă De Cocos
Sosul de roșii curry de nucă de cocos este un fără gluten și vegan sos. Această rețetă face 4 porții cu 379 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de canolan, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sos Curry De Roșii De Nucă De Cocos De Miel, Carne de porc prăjită lent cu sos de Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsan de roșii proaspete peste orez Basmati, și Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, usturoiul, jalapeo și ghimbirul; gatiti la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați pudra de curry și gătiți până la parfum, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați roșiile și sucurile lor, laptele de cocos și zahărul; aduceți la fierbere. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 20 de minute. Se amestecă coriandrul și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista