Sos de reducere a vinului roșu (Marchand du Vin)
Sosul de reducere a vinului roșu (Marchand du Vin) ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,21 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, vin corpolent, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Friptură cu șalotă-sos de vin roșu (bifteck Marchand de Vin), Sandwich panini cu ciocolată cu fructe de pădure cu sos de reducere a vinului # SundaySupper, și Reducerea Vinului Roșu.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 3 linguri (aproximativ 10 minute). Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Se adaugă untul, amestecând continuu până se omogenizează. Se amestecă sare și piper.