Sosul de pâine de porumb cu varză de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 628 calorii, 17g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de morcov, sare kosher și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pâine prăjită de porumb cu varză de Bruxelles, Varză dulce de Bruxelles cu pansament Balsamic, și Pansament cu varză de Bruxelles și dovleac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă uleiul vegetal pe o foaie de copt cu margini de 11 pe 17 inci și se încălzește în cuptor. Într-un castron mare, bateți făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un alt castron, bateți zeama cu ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se toarnă amestecul de zară în ingredientele uscate, se adaugă untul topit și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Scoateți foaia de copt din cuptor și rotiți-o pentru a acoperi cu uleiul vegetal. Răsturnați aluatul pe foaia de copt și coaceți timp de 25 de minute, până când pâinea de porumb este elastică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați într-un raft și lăsați să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Ungeți generos două tigăi metalice de 9 pe 13 inci. Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt în 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Adăugați țelina, morcovul și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați prosciutto și salvie și gătiți până când prosciutto începe să fie crocant, aproximativ 8 minute. Se amestecă 1/2 cană de vin alb; se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Sani De Fazan Daca)
1/2 Crenguță Rozmarin
9
Zdrobiți pâinea de porumb într-un castron în bucăți mici. Într-un alt bol, bateți ouăle cu bulionul, apoi turnați peste pâinea de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați amestecul de prosciutto, condimentați cu sare și piper și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Prosciutto
11
Întindeți pansamentul în tăvile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Ștergeți tigaia și topiți restul de 2 linguri de unt și 1 lingură de ulei de măsline în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
14
Adăugați restul de 1/2 cană de vin alb și gătiți timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sani De Fazan Daca)
15
Puneți varza de Bruxelles în pansament. Acoperiți și coaceți timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți timp de 10 minute mai mult, până când sunt crocante deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.