Sos De Paste Cu Linte Siciliană

Sos De Paste Cu Linte Siciliană
Sosul de Paste Cu Linte siciliană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. O porție conține 62 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 217 de fani. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, ulei de măsline, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă De Linte Siciliană, Sos de paste cu linte roșie, și Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, ciupercile, dovleceii și usturoiul. Gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați linte și 3 căni de apă în legume. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
LinteLinte
ApăApă
4
Se amestecă sosul de roșii, pasta de roșii, zahărul și 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă pentru a împiedica sosul să se lipească. Aveți grijă să nu diluați; sosul trebuie să fie destul de gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista