Sos De Parmezan
Sosul de brânză parmezan ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 104 calorii. Această rețetă servește 5. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, făină, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Sos Cremos De Parmezan, Cartofi cu sos de ceapă și parmezan, și Orecchiette Cu Sos De Ardei Roșu Prăjit Și Parmezan.
Instrucțiuni
Topiți 1 1/2 Lingură. unt într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Se Presara 2 Linguri. făină în unt topit, amestecând constant. Gatiti, amestecand constant, 30 de secunde pana la 1 minut sau pana cand amestecul este auriu si cocoloase.
Treceți treptat în 1 cană 1% lapte cu conținut scăzut de grăsimi și aduceți la fierbere. Gatiti, batand constant, 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați 1/2 cană de parmezan proaspăt mărunțită, 1/4 linguriță. fiecare sare și piper și un vârf de boia, amestecând până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se folosește imediat.
Sos picant de brânză: pregătiți sosul de brânză parmezan conform instrucțiunilor și amestecați în 1 linguriță. sos fierbinte.