Sos De Grătar Peach-Jalapeno

Peach-Jalapeno sos Barbeque ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 40 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet de cidru de mere, aromă lichidă de fum, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Frigarui de piersici și Halloumi la grătar cu sos de busuioc-Jalapeno, Sos de grătar Kenny Rogers – în timp ce este posibil să nu mai fie în jur, puteți face sos de grătar la fel ca al lor, și Sos Barbeque I.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul până se parfumează și se rumenesc ușor, 3 până la 5 minute.
Amestecați usturoiul, piersicile, ketchupul, oțetul, ardeii jalapeno, sosul Worcestershire, zahărul brun, aroma lichidă de fum, pudra de ceapă, pudra de muștar și piperul negru într-un blender până la neted.