Sos De Cârnați
Sosul de cârnați ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, cârnați de porc măcinați, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), Sos de cârnați pentru biscuiți și sos, și Sos De Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cârnații într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Scoateți cârnații, scurgeți și dați deoparte.
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii din tigaie, lăsând aproximativ 2 până la 3 linguri. Întoarceți tigaia la foc mediu-mic și adăugați făină. Folosind un tel, amestecați energic până se formează roux, răzuind fundul tigaiei. Reduceți căldura la minim și lăsați roux să gătească cel puțin 5 minute, amestecând ocazional. Bunica a "ars" - o întotdeauna puțin intenționat.
Adăugați lapte într-un flux, amestecând tot timpul. După ce adăugați aproximativ 2 1/2 căni, transformați focul în mediu și continuați să gătiți, amestecând continuu. Aduceți sosul la fiert și gătiți la grosimea dorită.
Adăugați mai mult lapte dacă se dorește un sos mai subțire. Puteți adăuga, de asemenea, o parte din cârnații fierți și sfărâmați în sos.