Sos De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de curcan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, morcovi, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Miso-curcan frecat cu sos de curcan, și Sos De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Puneți aripile de curcan (de asemenea coloana vertebrală și gâtul dacă aveți) într-o tigaie mică și prăjiți-le până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, morcovii, usturoiul, ierburile și boabele de piper și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați aripile de curcan.
Turnați puțină apă în tigaia de prăjire și răzuiți toate bucățile rumenite de pe fund; adăugați acest lucru în oală. Acoperiți totul în oală cu apă rece cu 1 inch și aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Se strecoară solidele și se aruncă. Ștergeți vasul și puneți-l la foc mediu. Topiți untul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și adăugați făina. Gatiti acest roux, amestecand frecvent, pana se rumeneste. Amestecati încet în stoc tensionate fiind atent pentru a lucra în orice bulgări. Gatiti pana cand sosul s-a ingrosat, aproximativ 10-15 minute.