Crupe De Brânză Chili

Crupe De Brânză Chili
Reteta Chili brânză crupe pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție conține 373 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ouă, crupe de gătit rapid și apă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Chili ' n ' Cheese Grits, Cotlet de vițel de vânător cu grâu de brânză sudic: Jaegerschnitzel cu grâu de brânză sudic, și Ardei iute și crupe cremoase.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți apa, sarea și usturoiul la fierbere; se amestecă încet în grâu. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 3-5 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CrupeCrupe
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați unt, 1 cană de brânză și ardei iute; se amestecă până se topește untul. Bateți ouăle și laptele; se adaugă la grâu și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UntUnt
BrânzăBrânză
CrupeCrupe
OuăOuă
LapteLapte
4
Se toarnă într-un 2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Grits funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Maximin Grunhauser Riesling Abstberg încasează Gewachs cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 63 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Grunhaus este relativ nou în producția GG, după ce s-a alăturat VDP (Verband Deutscher PR) doar în 2015. Ei fac două GG-Herrenberg și Abstberg. Abtsberg domnește suprem, derivat din soluri de ardezie albastră adâncă. Acesta prezintă arome revelatoare și arome de piersici albe, caise, flori de primăvară și ierburi verzi. O dungă palpitantă de aciditate citrică trezește palatul și dezvăluie fațetele minerale și vegetale profunde ale acestui Riesling complex extraordinar. Nu lipsesc fructele-piersica, mărul și mango strălucesc peste tot - dar pământul bântuitor și detaliile filigrane ale acestui vin îl fac de neuitat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista