Sos de cremă de roșii și carne de crab
Sosul de cremă de roșii și Crabmeat ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 304 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de roșii răcită cu condimente indiene cu carne de crab, Flan de carne de crab și spanac cu roșii afumate Buerre Blanc, și Crabmeat și cremă de brânză coace.
Instrucțiuni
Se topește untul într-o cratiță la foc mediu; se adaugă ceapa și se fierbe 1 minut.
Se amestecă făina și se gătește, amestecând continuu, 1 până la 2 minute sau până se omogenizează. (Nu maro.) Adăugați treptat bulion de pui și smântână, amestecând până se omogenizează. Se amestecă sare și piper roșu măcinat. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți până se îngroașă. Se amestecă carnea de crab și roșiile; gatiti doar pana se incalzeste bine.
* 1 kilogram de creveți mari, proaspeți, fierți și curățați, pot fi înlocuiți.