Rozmarin Zdrobit Cartofi
Rosemary zdrobit cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1354 calorii, 17g de proteine, și 141g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.77 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, smântână, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Rozmarin Zdrobit Cartofi, Cartofi de rozmarin zdrobiți, și Rozmarin-Usturoi Zdrobit Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se pune Reynolds sac cuptor în 13x9x2-inch tigaie.
Adăugați făină, rozmarin, sare, piper și praf de usturoi. Strângeți punga pentru a amesteca condimentele.
Adăugați cartofi și ulei de măsline în pungă. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi cartofii cu condimente. Aranjați cartofii într-un strat uniform.
Închideți geanta cu cravată din nailon; tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Tuck capete de sac în tigaie.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță. Tăiați cu grijă punga deschisă.
Puneți cartofii în castron; mash ușor cu o furculiță.
Adăugați smântână, unt și ceapă verde; se amestecă ușor.