Sos De Cremă De Portocale
Nevoie de o desert fără gluten? Sosul de cremă de portocale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 71 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Sos De Cremă Cu Parfum De Portocale, Malabi (cremă de lapte cu sos de coniac de portocale), și Pachete de piersici-zmeură cu sos de cremă de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și amidonul de porumb deasupra unui cazan dublu.
Adăugați lapte și ou și amestecați bine cu un bici. Gatiti peste apa fierbinte pana se ingroasa (aproximativ 15 minute); se amestecă constant.
Se ia de pe foc; se amestecă margarina și coaja.
Așezați folie de plastic pe suprafață; se răcește la temperatura camerei. Se răcește bine.