Sos De Cremă De Portocale

Sos De Cremă De Portocale
Nevoie de o desert fără gluten? Sosul de cremă de portocale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 71 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Sos De Cremă Cu Parfum De Portocale, Malabi (cremă de lapte cu sos de coniac de portocale), și Pachete de piersici-zmeură cu sos de cremă de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și amidonul de porumb deasupra unui cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Adăugați lapte și ou și amestecați bine cu un bici. Gatiti peste apa fierbinte pana se ingroasa (aproximativ 15 minute); se amestecă constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc; se amestecă margarina și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Carne De VităCarne De Vită
4
Așezați folie de plastic pe suprafață; se răcește la temperatura camerei. Se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista