Sos De Cremă De Ciuperci De Cafea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de cremă de ciuperci de cafea. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 539 calorii, 6g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână boabe de cafea, frișcă, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Înghețată De Cafea Cu Sos De Fudge Fierbinte, Profiterole Cu Înghețată De Cafea Și Sos De Ciocolată, și Înghețată de cafea cu sos cald de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți smântâna și boabele de cafea la foc mic la foc mare.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 3 ore, amestecând ocazional.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și ciuperci și gătiți, amestecând des, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se toarnă crema rezervată printr-o strecurătoare în tigaie cu ciuperci; aruncați boabele de cafea. Se fierbe până când crema se reduce ușor, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.