Sos De Cremă De Brânză Elvețiană
Sosul de cremă de brânză elvețiană este un vegetarian sos. Această rețetă servește 25 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 70 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, ouă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Pâine De Porumb Elvețiană La Cuptor Cu Sos De Cremă De Curcan, Ciorbă Elvețiană + Linguină De Slănină Cu Sos De Cremă De Dovlecei De Butternut, și Pui de brânză elvețiană prăjită la cuptor cu tăiței de ou într-un sos cremos.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mediu; bateți făina universală până se omogenizează. Treceți treptat în lapte și sare.
Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza până se topește și se amestecă.
Bateți ouăle cu o furculiță până sunt groase și palide. Amestecați treptat aproximativ un sfert amestec de lapte fierbinte în ouă; adăugați amestecul de ouă la amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant.