Sos De Ciuperci Vegane
Sosul de ciuperci vegane ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 37 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați drojdie nutrițională, sare și piper, sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sos De Ciuperci Vegane, Grătare Vegane Cu Sos De Ciuperci, și Uimitor Sos De Ciuperci Vegane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță antiaderentă de dimensiuni medii, călește ceapa până începe să se rumenească, aproximativ 5-10 minute (adăugarea unui vârf de bicarbonat de sodiu accelerează lucrurile).
Adăugați ciupercile și 1 lingură de apă și gătiți încă 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, încă un minut.
Adăugați bulionul de legume, ierburile, drojdia nutritivă, sherry și sosul de soia. Într-un castron, bateți sau amestecați (cu un blender de mână) "laptele" și făina împreună până se omogenizează.
Adăugați-l în cratiță și amestecați bine. Se fierbe, amestecând ocazional, timp de 15 minute. Se condimentează cu sare și piper după gust și se servește.