Sos de cidru de mere și cotlet de porc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sosul de cidru de mere și Cotletele de porc. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 360 calorii, 29G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână concentrat de cidru de mere, sos worcestershire, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sos de cidru de mere și cotlet de porc, Cotlet de porc umplut cu mere cu sos de cidru, și Tipul gătește cu copiii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, sigură pentru cuptor, la foc mediu-mare.
Presărați cotletele cu sare, piper, praf de usturoi și condimente de pasăre.
Se pune în ulei fierbinte și se rumenesc pe ambele părți.
Stropiți sosul Worcestershire peste cotlet și turnați cidru de mere.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Scoateți cotletele pe o farfurie și întoarceți tigaia la aragaz la foc mediu-mare. Se amestecă sherry în tigaie și se fierbe până când sosul se îngroașă, amestecând frecvent.
Serviți sosul peste cotlet.