Sos de cartofi
Gravy Potatoes este un sos care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 618 calorii , 34 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Pentru 1,79 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită ceapă, brânză cheddar, pudră de usturoi și sare și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Cu un scor de 62% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ cartofi umpluți la cuptor (cartofi tandoori) , friptură de vită cu sos de legume și biscuiți și sos pentru micul dejun .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C).
Așezați cartofii direct pe grătarul cuptorului și coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până se înmoaie.
În timp ce se coace cartofii, puneți carnea de vită și ceapa măcinate într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-înalt până se rumenesc uniform.
Scurgeti grasimea, apoi adaugati supa si pudra de usturoi. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se încălzește până când se clocoșează, apoi se lasă deoparte și se așteaptă cartofii.
Când cartofii sunt gata, reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (175 de grade C).
Puneți cartofii într-o tavă de copt de 9 x 13 inci și împărțiți-i în jumătate pe lungime. Rupeți centrul cartofilor cu o furculiță, apoi turnați amestecul de carne de vită măcinată deasupra.
Se presară cu brânză mărunțită.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza se topește.