Sosul de carne Porcini este un fără gluten, fără lactate și primal sos. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oregano, roșii măcinate, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, Sos De Ciuperci Porcini, și Tortellini cu sos de ciuperci Porcini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, înmuiați ciupercile în 1 cană de apă fierbinte până la moale, aproximativ 15 minute. Frecați ușor sub apă pentru a elibera nisipul, apoi ridicați-l (rezervați lichid); tocați mărunt ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Între timp, turnați ulei într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați vițel, porc, pătrunjel și usturoi. Se amestecă constant, rupând carnea în bucăți mici, până se rumenesc, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Usturoi
Carne
Carne De Porc
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă roșiile, oregano, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și ciuperci; se toarnă cu grijă lichidul de înmuiere rezervat, lăsând granulația în urmă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe, amestecând ocazional, până când roșiile sunt descompuse și sosul este gros, aproximativ 1 1/2 ore.