Sos de carne pentru Paste

Sos de carne pentru Paste
Sosul de carne pentru Pastan este un lactate gratuit sos. Pentru 1,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 392 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 14. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, tulpini și bucăți de ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste și sos de carne, Paste cu sos cremos de carne, și Paste cu brânză și sos de carne.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați sosul de roșii, roșiile, ciupercile, pătrunjelul și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Descoperiți; fierbeți 15 minute mai mult sau până când sosul atinge consistența dorită. Aruncați frunzele de dafin. Congelați în porții de mărimea mesei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Pentru a folosi sosul de carne congelat: dezghețați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se pune într-o cratiță; se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Serviți peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții14
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista