Sos cu ierburi
Sos cu ierburi ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 376 de calorii . Această rețetă servește 3 și costă 1,76 USD per porție. Funcționează cel mai bine ca sos și se face în aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți la îndemână suc de mere, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sos cu ierburi , Sos cu ierburi și Cotlete de porc cu Sos cu ierburi .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până devine aromat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă făina până se încorporează.
Adăugați bulionul și aduceți amestecul la fierbere, amestecând continuu.
Adăugați oregano și cimbru. Reduceți focul la fiert și fierbeți timp de 10 minute până se îngroașă. Se amestecă în tigaie sucurile strecurate sau sucul de mere și se aduce la fierbere. Se fierbe 2 minute.
Se amestecă untul, sarea și piperul până se omogenizează.
Se toarnă într-un ulcior și se servește.