Sosul clasic Mole Poblano cu pui este un fără gluten și fără lactate sos. Această rețetă face 4 porții cu 497 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, cuișoare măcinate, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Poblano umplut cu sos negru aluniță, Mole Poblano cu coapse de pui, și Mole Poblano.
Instrucțiuni
1
Combinați ardeii iute, ceapa, usturoiul, roșiile, 1 lingură de semințe de susan, migdale, tortilla, stafide, cuișoare, scorțișoară și coriandru. Pureați cantități mici din acest amestec într-un blender până se omogenizează. (Am adăugat o cantitate mică de apă sau rom de fiecare dată pentru a-l face neted.).Topiți scurtarea într-o tigaie și sotati piureul timp de 10 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Măr Suplimentar Opțional
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
(23)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Ulei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Nucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați bulionul de pui și ciocolata și gătiți la foc foarte mic timp de 45 de minute. Sosul trebuie să fie foarte gros. Semințele de susan rămase sunt folosite ca garnitură.Condimentați pieptul de pui după gust și grătiți la foc mic timp de aproximativ 25 de minute sau până la coacerea dorită. Sos de aluniță peste fiecare sân și împrăștiați blaturile cu sâmburi calde de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Boabe De Porumb
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Stropi în Formă De Inimă
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Polonic
3
Se ornează cu frunze de coriandru, felii subțiri de tomatillo.