Sos Clasic Mole Poblano Cu Pui

Sos Clasic Mole Poblano Cu Pui
Sosul clasic Mole Poblano cu pui este un fără gluten și fără lactate sos. Această rețetă face 4 porții cu 497 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, cuișoare măcinate, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Poblano umplut cu sos negru aluniță, Mole Poblano cu coapse de pui, și Mole Poblano.

Instrucțiuni

1
Combinați ardeii iute, ceapa, usturoiul, roșiile, 1 lingură de semințe de susan, migdale, tortilla, stafide, cuișoare, scorțișoară și coriandru. Pureați cantități mici din acest amestec într-un blender până se omogenizează. (Am adăugat o cantitate mică de apă sau rom de fiecare dată pentru a-l face neted.).Topiți scurtarea într-o tigaie și sotati piureul timp de 10 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
(23)(23)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați bulionul de pui și ciocolata și gătiți la foc foarte mic timp de 45 de minute. Sosul trebuie să fie foarte gros. Semințele de susan rămase sunt folosite ca garnitură.Condimentați pieptul de pui după gust și grătiți la foc mic timp de aproximativ 25 de minute sau până la coacerea dorită. Sos de aluniță peste fiecare sân și împrăștiați blaturile cu sâmburi calde de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
PolonicPolonic
3
Se ornează cu frunze de coriandru, felii subțiri de tomatillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
TomatillosTomatillos

Ingrediente

1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(23)(23)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire4ardei iute, tulpini și semințe uscate din New Mexico îndepărtateardei iute, tulpini și semințe uscate din New Mexico îndepărtate28Nuci de orice fel (tocate)pătrat de ciocolată neîndulcit, după gust (sau ciocolată mexicană, (sau mai mult)pătrat de ciocolată neîndulcit, după gust (sau ciocolată mexicană, (sau mai mult)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată2 linguri plus 1-1/2 lingurite ulei de masline2 linguri plus 1-1/2 lingurite ulei de masline4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatămiez de porumbmiez de porumb1tortilla de porumb, ruptă în bucățitortilla de porumb, ruptă în bucăți2cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate0(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0(poate fi sau trece)cuișoare măcinatecuișoare măcinate0(poate fi sau trece)coriandru măcinatcoriandru măcinat1(vinete)ceapa, tocataceapa, tocata4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăpaprika, după gustpaprika, după gust4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți4ardei pasilla uscați, tulpini și semințe îndepărtateardei pasilla uscați, tulpini și semințe îndepărtate596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată2/3 cană (câteva pumni) Parmigiano sau Romano ras2/3 cană (câteva pumni) Parmigiano sau Romano ras2(iarnă)apă cu flori de portocal (sau 1/4 linguriță fiecare coajă de lămâie rasă și coajă de portocală)apă cu flori de portocal (sau 1/4 linguriță fiecare coajă de lămâie rasă și coajă de portocală)3(iarnă)scurtarea sau 3 linguri ulei vegetalscurtarea sau 3 linguri ulei vegetal4piept de pui dezosat fără pielepiept de pui dezosat fără piele4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatătomatillotomatillo21 litru de lapte integral, la temperatura camereiroșiile, curățate și semințele îndepărtate, tocateroșiile, curățate și semințele îndepărtate, tocate4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăapă sau romapă sau rom
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista