Sos Chipotle
Sosul Chipotle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 6 porții cu 42 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână o parte din praz, ardei iute, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pui Chipotle la gratar cu sos de crema Chipotle-SRC, Aripi de pui la gratar cu sos picant Chipotle fierbinte și brânză albastră-sos de scufundare iaurt, și Sos De Grătar Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați chipotles și 2 căni de apă fierbinte.
Lăsați să stea până când chipotles sunt moi, 10 până la 15 minute.
Scoateți și aruncați tulpinile de chili, semințele și venele. De asemenea, aruncați apa înmuiată.
Între timp, într - o tigaie de 10 până la 12 inci, combinați 1 linguriță de unt și ceapă. Se amestecă des la foc mare până când ceapa este șchiopătată, aproximativ 1 minut.
Adăugați chipotles și bulion de pui.
Răzuiți amestecul într-un blender. Rotiți până la foarte neted. Reveniți la tigaie și amestecați la foc mare până la fierbere, aproximativ 3 minute, apoi adăugați zeama de lămâie și untul rămas.
Se ia de pe foc și se amestecă până se topește untul. Condimentează după gust cu sare. Utilizați cald, cald sau la temperatura camerei.