Sos Bolognez Clasic

Sos Bolognez Clasic
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete în cutia de rețete, sosul clasic bolognez ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 416 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lapte, carne de porc măcinată, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. 362 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca sos. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Cărți de bucate clasice: Tagliatelle de casă de Marcella Hazan cu sos de carne Bologneză, Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), și Clasic Ragu Bolognese sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați pancetta, ceapa, țelina și morcovul în tigaia saut cu unt și gătiți la foc mediu până când ceapa devine auriu pal, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Adăugați carnea de vită, carnea de porc și cârnații la soffritto și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1
Se presară cu cuișoare, scorțișoară și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2
Adăugați roșiile și fierbeți: amestecați roșiile, creșteți focul pentru a aduce la foc mic și apoi reduceți focul înapoi la mediu. Gatiti la foc mediu timp de 15 minute. Dacă utilizați roșii întregi conservate, rupeți-le în timp ce le adăugați în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Se adaugă lapte și se condimentează cu sare de mare. Apoi reduceți focul la minim, acoperiți parțial și fierbeți timp de 2 și 1/2 ore. Se amestecă cel puțin la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
2
Ori de câte ori sosul devine prea uscat și începe să se lipească de tigaie, trebuie doar să adăugați 1/4 cană de apă și să răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Servi: Bolognese este servit în mod tradițional cu paste tagliatelle proaspete, dar îl puteți servi și cu fettucine, pappardelle, penne sau alte paste. Sosul îngheață bine pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
TagliatelleTagliatelle
BologneseBolognese
FettuccinăFettuccină
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
PennePenne
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista