Sos Balboa "J-1"
Sosul Balboa "J-1" ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 453 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr brun ferm, sos de chili asiatic, concentrat de tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare sunt (Construiește - Ți Propriul) Baruri Balboa Confiate, Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze, și Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos ușor de paste de casă s.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, combinați ketchup, suc de portocale, stafide, zahăr brun, Worcestershire, oțet, sos de soia, ghimbir, usturoi, pudră de ceapă, concentrat de tamarind și sos de chili. Aduceți la foc mic la foc mediu-mic, apoi reduceți focul și abia fierbeți (câteva bule care se sparg la suprafață), amestecând ocazional, până când sosul este gros, lucios și maro închis, aproximativ 2 ore. Într-un blender sau cu un blender portabil, pulsați până aproape neted. Dacă sosul este prea gros, subțire cu puțin mai mult suc de portocale.
Lăsați să se răcească; serviți sau răciți etanș până la 1 lună.