Sos Alfredo rapid și ușor

Sos Alfredo rapid și ușor
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți sos Alfredo rapid și ușor acasă. Această rețetă servește 4. Acest sos are 703 calorii, 28G de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes necesită lapte, cremă de brânză, usturoi și parmezan. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Sos Alfredo rapid și ușor, Sos Alfredo rapid și ușor, și Sos Alfredo rapid și ușor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu un indiciu de violet. Notele de prune, violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu pe palat, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finisajul lung este îngropat în fructe.Un vin versatil, cel mai bine servit la 64 CP, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista