Sorbet Sauvignon Blanc Cu Mere Verzi
Sorbetul de mere verde Sauvignon Blanc este un fără gluten și vegan desert. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 255 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mere tarte, cum ar fi granny smith, sugar, Sauvignon blanc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Sauvignon Blanc, Sauvignon Blanc Peach Sangria, și Cupcakes Cu Vin Sauvignon Blanc.
Instrucțiuni
Încălziți 1 cană de apă, zahărul și merele într-o cratiță medie la foc mediu-mare până la fierbere mică, apoi reduceți focul la minim, acoperiți parțial tigaia și fierbeți ușor până când merele sunt foarte fragede, 10 până la 15 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vinul, sarea și sucul de lămâie.
Amestecați amestecul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine sau o moară de alimente într-un castron pentru a îndepărta pielea.
Bateți pentru a amesteca uniform.
Se toarnă pur într - o mică adâncime de 9 pe 13 in. vasul de coacere și pus în congelator 20 de minute. Congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Pentru o textură mai fermă, transferați într-un recipient etanș și congelați încă 8 ore înainte de servire.