Sorbet Gazpacho cu Aspic de mere

Sorbet Gazpacho cu Aspic de mere
Sorbetul Gazpacho cu Aspic de mere este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 140 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, zahăr, ulei de măsline ușor și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sorbet Gazpacho cu Aspic de mere, Creveți la grătar cu sorbet Gazpacho Sorbet, și Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul de mere la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă gelatina până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Se toarnă într-un vas de copt pătrat de 8 inci și se răcește, neacoperit, până când este ferm, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
Se înmoaie gelatina în apă fierbinte 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
2
Puneți usturoiul într-o pastă cu sare folosind un mortar și pistil (sau tocați și amestecați cu un cuțit mare). Amestecați pasta de usturoi, roșiile, ardeiul gras, ceapa, castravetele, oțetul, orujo și zahărul într-un robot de bucătărie până când este cât mai neted posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
Ardei GrasArdei Gras
CastraveteCastravete
TomateTomate
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuțitCuțit
3
Adăugați amestecul de ulei și gelatină cu motorul în funcțiune, apoi forțați pur și simplu printr-o sită într-un castron, apăsând ferm pe solide. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Se răcește până la rece, aproximativ 1 oră, apoi se congelează în aparatul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
5
Transferați sorbetul într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
1
Se fierbe oțetul într-o cratiță mică nereactivă până la sirop, 1 până la 2 minute, apoi se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Tăiați aspicul în cuburi mici și împărțiți-l în 4 farfurii.
2
Stropiți aspic cu oțet balsamic, apoi acoperiți cu o lingură (aproximativ 1/4 cană) de sorbet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
SorbetSorbet
1
* Aspicul poate fi răcit până la 2 zile. Acoperiți o dată ferm.* Sorbetul se poate face cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista