Sorbet Gazpacho cu Aspic de mere
Sorbetul Gazpacho cu Aspic de mere este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 140 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, zahăr, ulei de măsline ușor și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sorbet Gazpacho cu Aspic de mere, Creveți la grătar cu sorbet Gazpacho Sorbet, și Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sucul de mere la fiert într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc și se amestecă gelatina până se dizolvă.
Se toarnă într-un vas de copt pătrat de 8 inci și se răcește, neacoperit, până când este ferm, aproximativ 2 ore.
Se înmoaie gelatina în apă fierbinte 1 minut.
Puneți usturoiul într-o pastă cu sare folosind un mortar și pistil (sau tocați și amestecați cu un cuțit mare). Amestecați pasta de usturoi, roșiile, ardeiul gras, ceapa, castravetele, oțetul, orujo și zahărul într-un robot de bucătărie până când este cât mai neted posibil.
Adăugați amestecul de ulei și gelatină cu motorul în funcțiune, apoi forțați pur și simplu printr-o sită într-un castron, apăsând ferm pe solide. Aruncați solidele.
Se răcește până la rece, aproximativ 1 oră, apoi se congelează în aparatul de înghețată.
Transferați sorbetul într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări.
Se fierbe oțetul într-o cratiță mică nereactivă până la sirop, 1 până la 2 minute, apoi se răcește complet.
Tăiați aspicul în cuburi mici și împărțiți-l în 4 farfurii.
Stropiți aspic cu oțet balsamic, apoi acoperiți cu o lingură (aproximativ 1/4 cană) de sorbet.
* Aspicul poate fi răcit până la 2 zile. Acoperiți o dată ferm.* Sorbetul se poate face cu 3 zile înainte.