Sorbet de rodie și mentă
Această rețetă servește 2. O porție conține 854 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă $3.85 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rodie si menta Sorbet ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de apă, zahăr, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Sorbet De Rodie, Sorbet De Rodie Cu Căpșuni, și Sorbet De Ghimbir De Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: un producător de înghețată
Într-un ulcior de sticlă, combinați siropul simplu de mentă, sucul de rodie și sucul de portocale.
Se toarnă amestecul de rodie într-un aparat de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului. În ultimele 10 minute de îngheț, Adăugați mini chipsurile de ciocolată.
Scoateți sorbetul în boluri de desert și garnisiți cu crenguțe proaspete de mentă.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, apa și frunzele de mentă la foc mediu. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească timp de 20 de minute. Tulpina înainte de utilizare.