Sorbet De Pepene Galben
Sorbetul de pepene galben ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 9 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 100 calorii. Un amestec de pepene galben, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 31%. Încercați Sorbet De Pepene Galben Stratificat, Sorbet De Pepene Galben-Mango, și Sorbet De Pepene Minty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu; gatiti 1 minut.
Se toarnă într-un castron metalic și se îngheață 10 până la 12 minute sau până când amestecul ajunge la consistența albușurilor de ou, amestecând frecvent.
Puneți jumătate de pepene galben într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se curăță și foarte neted.
Transferați într-un castron mare. Repetați cu pepene galben rămas. Se amestecă amestecul de vin și sucul de lămâie.
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.