Sorbet De Mere Verzi
Sorbetul de mere verzi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 572 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $2.77 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere granny smith, zahăr, tabletă vitamina c și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere, Sorbet Sauvignon Blanc Cu Mere Verzi, și Sorbet de mere verzi și cidru spumant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți zahărul și apa într-o cratiță mică și grea, amestecând, până când zahărul este dizolvat, apoi scoateți-l de pe foc.
Zdrobiți tableta de vitamina C într-o pulbere cu un mortar și pistil sau partea din spate a unei linguri și puneți-o într-un recipient de 1 litru care se va potrivi sub gura de storcător.
Folosind storcător electric, mere de suc în recipient. Scoateți spuma și amestecați siropul de zahăr. Se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 1 oră.
Înghețați în aparatul de înghețată.
* Nu este necesar să curățați sau să însămânțați merele înainte de a le pune în storcător.* Sorbetul poate fi păstrat, congelat, într-un recipient etanș 1 săptămână.
Fiecare 3/4 cană care servește aproximativ 167 de calorii și mai puțin de 1 gram de grăsime