Sorbet de mandarină și Prosecco
Sorbetul de mandarină și Prosecco ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 100 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de apă, prosecco, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Șerbet De Prune Prosecco, Sorbet De Mandarină, și Tangerine Coriandru Sorbet.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și 3/4 cană de apă în micitigaie. Se amestecă la foc mediu până la zahărse dizolvă. Creșteți căldura și aduceți la fierbere.
Transferați siropul într-un castron mediu și răciți-lpână la rece, aproximativ 2 ore.
Adăugați suc de mandarină strecurat,Prosecco și coajă de mandarină rasă fin în sirop;bateți pentru a se amesteca bine.
Transferați amestecul la aparatul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați sorbetul în recipientul congelatorului.Acoperiți bine cu capac și înghețați până la fermitate,cel puțin 8 ore sau peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.
Împărțiți sorbetul între paharele de vin saudesert ochelari.