Sorbet De Alune De Ciocolată

Sorbet De Alune De Ciocolată
Sorbetul de alune de ciocolată este un fără gluten și fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sirop de ciocolată, apă, pungi de ceai cu alune de ciocolată decofeinizată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată, Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, și Sorbet de ciocolată și zmeură pentru săptămâna ciocolatei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Congelați vasul de înghețată peste noapte înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-o oală mică, fierbeți apa la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați pungi de ceai și abrupte timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
4
Scoateți pungile din oală și aruncați-le.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina.
6
Se ia de pe foc și se transferă într-un bol mare pentru a se răci la temperatura camerei. Se acoperă și se pune la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Scoateți vasul de înghețată din congelator și asigurați-l în aparatul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Turnați amestecul de alune de ciocolată în castron și începeți producătorul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Sorbetul este terminat când este înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
10
Se servește garnisit cu zmeură proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista