Sorbet De Alune De Ciocolată
Sorbetul de alune de ciocolată este un fără gluten și fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sirop de ciocolată, apă, pungi de ceai cu alune de ciocolată decofeinizată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată, Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, și Sorbet de ciocolată și zmeură pentru săptămâna ciocolatei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Congelați vasul de înghețată peste noapte înainte de utilizare.
Într-o oală mică, fierbeți apa la foc mare.
Adăugați pungi de ceai și abrupte timp de 5 minute.
Scoateți pungile din oală și aruncați-le.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina.
Se ia de pe foc și se transferă într-un bol mare pentru a se răci la temperatura camerei. Se acoperă și se pune la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Scoateți vasul de înghețată din congelator și asigurați-l în aparatul de înghețată.
Turnați amestecul de alune de ciocolată în castron și începeți producătorul de înghețată.
Sorbetul este terminat când este înghețat.
Se servește garnisit cu zmeură proaspătă.