Sopressata-Pâine De Bere Asiago

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de bere Sopressata-Asiago. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă servește 16. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Un amestec de zahăr, făină, bere lager și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread – puteți face pâine de bere acasă cu take alike, Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Asiago Pâine Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Adăugați ceapă și ceapă verde în tigaie; gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional. Se amestecă piperul și usturoiul; gatiti 1 minut.
Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare, amestecând cu un bici; faceți o fântână în centrul amestecului.
Adăugați amestecul de ceapă, brânză și bere în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală. Se amestecă salamul Sopressata în aluat.
Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inch acoperită cu spray de gătit.
Stropiți 1 lingură de unt peste bătut.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute.
Stropiți restul de 1 lingură de unt peste aluat.
Coaceți încă 25 de minute sau până când se rumenesc adânc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe suportul de sârmă.