Sopa de Patac (supă de pătlagină verde prăjită)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Sopa de Patac 6n (supă de pătlagină verde prăjită). Această rețetă servește 6. O porție conține 62 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 437 de fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, achiote măcinate, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă de pătlagină (Sopa de PL. 6tano), Supă de pătlagină (Sopa de Platanos), și Supă de pătlagină columbiană (Sopa de Platano) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
mănâncă uleiul la foc mediu într-o oală mare, adaugă ceapa, usturoiul, ceapa, ardeiul gras, chimenul și achiote. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand des.
Adăugați bulionul de vită în oală și dați la fiert. Reduceți focul la mediu și gătiți timp de 20 de minute.
Adăugați pataconele și gătiți la foc mic aproximativ 10-15 minute, aveți mare grijă să nu amestecați supa, pentru a evita ruperea pataconelor.
Presărați coriandru deasupra și serviți cald.