Sopa de Patac (supă de pătlagină verde prăjită)

Sopa de Patac (supă de pătlagină verde prăjită)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Sopa de Patac 6n (supă de pătlagină verde prăjită). Această rețetă servește 6. O porție conține 62 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 437 de fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, achiote măcinate, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă de pătlagină (Sopa de PL. 6tano), Supă de pătlagină (Sopa de Platanos), și Supă de pătlagină columbiană (Sopa de Platano) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
mănâncă uleiul la foc mediu într-o oală mare, adaugă ceapa, usturoiul, ceapa, ardeiul gras, chimenul și achiote. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
AnnattoAnnatto
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bulionul de vită în oală și dați la fiert. Reduceți focul la mediu și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pataconele și gătiți la foc mic aproximativ 10-15 minute, aveți mare grijă să nu amestecați supa, pentru a evita ruperea pataconelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
4
Presărați coriandru deasupra și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista