Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul învelit în Pancetta cu unt de vin roșu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,56 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ceapă perlată, pancetta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Fripturi de somon cu unt de vin roșu, Somon prăjit cu vin alb și sos de unt de lămâie, și Somon fiert cu porumb și sos de unt de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți 1 linguriță de unt într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
4
Se adaugă vinul și se fierbe la foc mare până se reduce la o glazură groasă, siropoasă, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească. Se amestecă restul de 2 linguri de unt până se omogenizează bine, apoi se adaugă pătrunjelul tocat și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați somonul pe o suprafață de lucru și apăsați frunzele întregi de pătrunjel și frunzele de cimbru pe fileuri. Condimentează cu sare și piper și înfășoară 2 felii de pancetta în jurul fiecărei bucăți de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
7
Într-o farfurie de plăcintă, aruncați ceapa perlată cu 1 linguriță de ulei de măsline. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 20 de minute, sau până se înmoaie și se caramelizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
8
Lăsați să se răcească ușor, apoi tăiați capetele rădăcinii și curățați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați escarola, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, aruncând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Escarola
11
Adăugați ceapa perlată, bulionul de pui și sucul de lămâie. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ceapă Perlată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
12
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați fileurile de somon și gătiți la foc mare, rotind, până când pancetta se rumeneste peste tot și peștele este mediu rar, aproximativ 7 minute. Transferați cu grijă somonul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
14
Transferați amestecul de ceapă escarolă și perlă pe 4 farfurii încălzite și puneți somonul pe verdeață. Completați fiecare file cu puțin din untul de vin roșu și serviți imediat.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.