Somon învelit în Pancetta cu unt de vin roșu

Somon învelit în Pancetta cu unt de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul învelit în Pancetta cu unt de vin roșu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,56 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ceapă perlată, pancetta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Fripturi de somon cu unt de vin roșu, Somon prăjit cu vin alb și sos de unt de lămâie, și Somon fiert cu porumb și sos de unt de vin alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți 1 linguriță de unt într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
4
Se adaugă vinul și se fierbe la foc mare până se reduce la o glazură groasă, siropoasă, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească. Se amestecă restul de 2 linguri de unt până se omogenizează bine, apoi se adaugă pătrunjelul tocat și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați somonul pe o suprafață de lucru și apăsați frunzele întregi de pătrunjel și frunzele de cimbru pe fileuri. Condimentează cu sare și piper și înfășoară 2 felii de pancetta în jurul fiecărei bucăți de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
7
Într-o farfurie de plăcintă, aruncați ceapa perlată cu 1 linguriță de ulei de măsline. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 20 de minute, sau până se înmoaie și se caramelizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Lăsați să se răcească ușor, apoi tăiați capetele rădăcinii și curățați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați escarola, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, aruncând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
EscarolaEscarola
11
Adăugați ceapa perlată, bulionul de pui și sucul de lămâie. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
12
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați fileurile de somon și gătiți la foc mare, rotind, până când pancetta se rumeneste peste tot și peștele este mediu rar, aproximativ 7 minute. Transferați cu grijă somonul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
14
Transferați amestecul de ceapă escarolă și perlă pe 4 farfurii încălzite și puneți somonul pe verdeață. Completați fiecare file cu puțin din untul de vin roșu și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
EscarolaEscarola
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
VerziiVerzii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista