Somon Thailandez Cu Castraveți Și Sos De Scufundare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete asiatice, așa că încercați somonul Thailandez cu castraveți și sos de scufundare. Pentru $16.71 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 100g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 2268 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână ceai american, de primăvară, de după-amiază și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma biscuiții, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți tort ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri de pește thailandeze cu sos de castraveți, Sos De Scufundare Thailandez, și Sos De Scufundare Cu Castraveți Murați.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.