Somon Teriyaki Portocaliu
Somonul teriyaki portocaliu este un fără gluten rețetă cu 2 porții. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 873 calorii, 9g de proteine, și 50g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 113 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Teriyaki Portocaliu, Somon Portocaliu-Arțar Teriyaki, și Boluri De Orez Cu Somon Teriyaki Portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Puneți o bucată de folie rezistentă peste o foaie mare de copt
Așezați-vă pe încă o foaie în direcția opusă, lăsând aproximativ 8 surplombe pe toate părțile.
Puneți marmelada și untul într-un castron mic pentru microunde și încălziți timp de aproximativ 30 de secunde sau până când untul este topit.
Bateți până se omogenizează.
Combinați acest amestec cu toate ingredientele (cu excepția peștelui) într-un castron și amestecați până se omogenizează. Clătiți somonul în apă rece și uscați-l.
Așezați pielea cu fața în jos pe foaia de copt.
Se toarnă marinada peste pește.Începând de la un capăt, adunați surplomba foliei împreună și rotiți-le împreună pentru a sigila o pungă asemănătoare cortului.
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 25 de minute. Peștele trebuie să fie opac și să se descuameze ușor cu o furculiță. Testați peștele și readuceți tigaia la cuptor pentru încă 5-10 minute, dacă este necesar.
Serviți somonul cu sos lingură deasupra.Instrucțiuni pentru grătar: Preîncălziți grătarul cu gaz la 32
Așezați punga de folie pe raftul superior dacă aveți unul sau pe căldură indirectă pe raftul principal. Urmați aceleași instrucțiuni de coacere ca și cum ar fi în cuptor.Peștele poate fi gătit și într-un cort de folie la foc de tabără. Condimentați peștele după dorință (puteți adăuga și câteva linguri de apă pentru a-l ajuta să se aburească în focul fierbinte) și închideți cortul de folie. Cuibărește-ți punga de folie în jarul strălucitor, unde căldura nu este la fel de intensă ca flăcările. Timpul de gătit poate varia în funcție de mărimea și varietatea peștelui, așa că verificați-l după 10 minute. Dacă nu sa făcut, verificați la intervale de 2-3 minute după aceea.