Somon Teriyaki Portocaliu

Somon Teriyaki Portocaliu
Somonul teriyaki portocaliu este un fără gluten rețetă cu 2 porții. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 873 calorii, 9g de proteine, și 50g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 113 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Teriyaki Portocaliu, Somon Portocaliu-Arțar Teriyaki, și Boluri De Orez Cu Somon Teriyaki Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți o bucată de folie rezistentă peste o foaie mare de copt
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Așezați-vă pe încă o foaie în direcția opusă, lăsând aproximativ 8 surplombe pe toate părțile.
4
Puneți marmelada și untul într-un castron mic pentru microunde și încălziți timp de aproximativ 30 de secunde sau până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Combinați acest amestec cu toate ingredientele (cu excepția peștelui) într-un castron și amestecați până se omogenizează. Clătiți somonul în apă rece și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Așezați pielea cu fața în jos pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Se toarnă marinada peste pește.Începând de la un capăt, adunați surplomba foliei împreună și rotiți-le împreună pentru a sigila o pungă asemănătoare cortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 25 de minute. Peștele trebuie să fie opac și să se descuameze ușor cu o furculiță. Testați peștele și readuceți tigaia la cuptor pentru încă 5-10 minute, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Serviți somonul cu sos lingură deasupra.Instrucțiuni pentru grătar: Preîncălziți grătarul cu gaz la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Așezați punga de folie pe raftul superior dacă aveți unul sau pe căldură indirectă pe raftul principal. Urmați aceleași instrucțiuni de coacere ca și cum ar fi în cuptor.Peștele poate fi gătit și într-un cort de folie la foc de tabără. Condimentați peștele după dorință (puteți adăuga și câteva linguri de apă pentru a-l ajuta să se aburească în focul fierbinte) și închideți cortul de folie. Cuibărește-ți punga de folie în jarul strălucitor, unde căldura nu este la fel de intensă ca flăcările. Timpul de gătit poate varia în funcție de mărimea și varietatea peștelui, așa că verificați-l după 10 minute. Dacă nu sa făcut, verificați la intervale de 2-3 minute după aceea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva Alsacia Willm Gewurztraminer cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Gewurztraminer Reserve
Alsacia Willm Gewurztraminer Reserve
Indicii galben auriu. Intensitate aromatică frumoasă și fructe exotice.Persistență ușoară, rotundă și bine echilibrată și bună, terminând cu note picante.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista