Somon Teriyaki

Somon Teriyaki
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Teriyaki de somon ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 285 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, file de somon, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Somon Teriyaki, Somon Teriyaki, și Somon Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați pielea de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
2
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Se amestecă sosul de soia, vinul, zahărul brun și ghimbirul în sticlă superficială sau vas de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
VinVin
4
Adăugați pește; întoarceți-vă de mai multe ori pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 1 oră, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Setați controlul cuptorului la fiert. Spray broiler-tigaie rack cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți peștele din marinată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
7
Așezați peștele pe raft în tigaia broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
8
Periați cu marinată. Se fierbe cu blaturi de aproximativ 4 inci de la căldură 5 până la 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista