Somon Sălbatic Întreg Umplut

Somonul sălbatic întreg umplut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 481 calorii, 61G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.09 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!), Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Somon Sălbatic Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un castron mare, aruncați usturoiul, ardeii iute, ceapa, portocala, lămâia, feniculul, 1 lingură de pudră de chile și cele 3 linguri de ulei de măsline.
Așezați somonul în diagonală pe o foaie de copt cu margini foarte mari. Condimentați cavitatea somonului cu sare și piper. Umpleți somonul cu aromele aruncate. Legați somonul cu sfoară de bucătărie la intervale de 3 inci. Frecați somonul peste tot cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și presărați cu restul de 1 lingură de pudră de chile. Înfășurați capul și coada cu folie dacă ating partea laterală a cuptorului.
Prăjiți somonul pe raftul inferior al cuptorului timp de aproximativ 1 oră, până când este gătit și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte înregistrează 135 până la 14
Scoateți somonul din cuptor și preîncălziți broilerul. Setați raftul la 6 inci de sursa de căldură. Se fierbe somonul aproximativ 3 minute, până se rumeneste bogat.
Cu 2 furculițe, ridicați cu grijă pielea de somon din partea superioară și rezervați. Ridicați carnea din partea superioară a somonului și transferați-o pe un platou. Ridicați osul scheletic din somon și aruncați-l. Turnați cu grijă sucurile de tigaie într-un castron.
Tăiați a doua parte a somonului în secțiuni și transferați-o pe platou. Aruncați aromaticele.
Serviți somonul cu sucurile de tigaie, pielea crocantă și uleiul de măsline.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.