Somon sălbatic cu mărar de lămâie
Lemon-marar somon sălbatic este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână buruieni de mărar, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Somon bogat de Alaska sălbatic copt cu lămâie și mărar, Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!), și Somon sălbatic prăjit și mărar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.Se toacă usturoiul.
Combinați usturoiul, uleiul de măsline, sucul de lămâie și ierburile într-un castron.
Amestecă.Frecați o foaie de biscuiți sau pulverizați cu ulei de măsline pentru a preveni lipirea (sau acoperiți tigaia cu hârtie pergament).
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe tava. Răspândiți uniform amestecul de plante peste somon.
Coaceți timp de aproximativ 1520 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță: temperatura internă a somonului ar trebui să fie de 155 de grade.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.