Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 357 calorii. Dacă $3.36 pe portie se încadrează în bugetul dvs., somonul scoțian cu unt de plante ar putea fi un spectaculos fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, crenguțe de mărar, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Somon cu lămâie și unt, Somon cu unt de lămâie, și Somon scoțian marinat udat în Whisky scoțian pentru rețete similare.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.